♥ You SuperHero ♥
Disclaimer


Do follow : )

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone




Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Nasyitah Othman. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Nasyitah Othman 2012.


Saturday, November 1, 2014 , 8:37 PM , 0 Comment[s]
There we are ((final exam semester 2)) okbye *krohkroh

Comeback
Sunday, March 23, 2014 , 10:58 PM , 0 Comment[s]
Bismillahhirrahmanirrahim , Okay setelah setahun lebih jari ini menari nari memegang pen pencil pemadam and so on sahaja kini kembalilah aku untuk berjuang ceyyy hahaha . Org nak menaip balik nii , rindu idok dekat kitee ? hihi Tak pun kann emm tkpa lahh nak buat cane kann . haha dahdahh . For almost one and half year org tak update blog ni , org still dengan acap lagii . hihi Lama takk ? hihi acap masih comel dan hensem macam dulu ahh . haha wekwek . dahdah , tahun ni acap SPM pulakk . aduhh dia spm org yg takut lebihh . Okay bye . haha penutup baik punyaa . byee manusia manusia sekaliannn :ppp